Lomailua - Juhlaa - Edustusta

Vieraanne ovat myös meidän vieraitamme ja haluamme olla kanssasi tarjoamassa heille unohtumattomia elämyksiä. Varatessanne DeLuxe Penthouse A14 tai Premier Suite B1 huoneiston, pääsette kokemaan upeita elämyksiä Levin sydämessä, kaiken tavallisen yläpuolella. Huoneistot sopivat hyvin edustustilaisuuksiin, perheen tärkeisiin lomamatkoihin tai juhlaviin tilaisuuksiin. Niihin on kauttamme tilattavissa monipuoliset catering -palvelut kuten kokoustarjoilut, aamiaiset, päivälliset tai vaikkapa useamman ruokalajin Fine dining -illalliset. Voimme myös tarvittaessa rakentaa isomman majoituskokonaisuuden ryhmällenne, yhdistämällä useampia huoneistoja varaukseenne, edustustiloissamme illallistarjoilut onnistuvat jopa 30 hengelle. Tämän lisäksi autamme mielellämme kuljetus- sekä ohjelmapalveluidenne varauksessa, unohtamatta unohtumatonta limusiiniajelua tunturimaisemissa.

EDUSTUSHUONEISTOMME

DELUXE PENTHOUSE A14

Tyylikäs 300 m² kattohuoneisto, josta löytyvät yhteiset tilat jopa 30 hengen illalliselle. Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joista jokainen on varustettu omalla kylpyhuoneella. Huoneistoon mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä ja lisäksi vuodesohvissa on tilaa neljälle hengelle. DeLuxe-Penthouse A14 sijaitsee Levin parhaalla paikalla Unna Mannussa, ravintoloiden ympäröimänä ja eturinteen välittömässä läheisyydessä. Huoneistoon voidaan yhdistää upea poreammeellinen A15 Studio -huoneisto, jossa parivuode. Penthousessa voit viettää iltaa tyylikkäässä saunaosastossa, jossa poreamme ja viihtyisä loungemainen takkahuone, tai nauttia vaikkapa upean 7-ruokalajin illallisen vieraittesi kanssa, ilman ravintolaan siirtymistä. Myös muut catering -palvelut, kuten aamiaiset, kokoustarjoilut, lounaat sekä illalliset ovat tilattavissa huoneistoon. 

Unna Mànnu 30

 

PREMIER SUITE B1

Upea 240m² edustushuoneisto kolmessa kerroksessa. Huoneistossa on neljä makuuhuonetta josta jokainen on varustettu omalla kylpyhuoneella, sekä avoin parvikerros jossa kolme vuodetta. Huoneistoon mahtuu majoittumaan yhteensä siis 15 henkilöä (11 vuodetta + 2 vuodesohvaa). Tästä upeasta Premier Suitesta löydät myös viihtyisät saunatilat porealtaalla sekä mukavat oleskelutilat takkoineen, jotka kruunaavat illan. Premier Suite B1 sijaitsee Unna Mannussa, Levin ytimessä, josta suora yhteys kävelykadulle, rinteeseen ja palveluihin. Huoneisto soveltuu hyvin yritysten edustustilaisuuksiin, mutta myös isonkin perheen tarpeisiin. Varustukseen kuuluu kokousvälineet sekä astiasto isommallekin porukalle, voimme halutessanne järjestää catering -palvelut kuten aamiaiset, kokoustarjoilut sekä illalliset huoneistoon.

Edustushuoneistot 5

FINE DINING BY RAW CATERING

Halutessanne hemmotella asiakkaitanne ruokaelämyksillä, suosittelemme tutustumaan Raw -catering upeaan menu -kokonaisuuteen. Valittavana 4-7 ruokalajin illallinen omassa huoneistossasi. Lappilaisia puhtaita makuja upeasti aseteltuna, tämä illallinen ruokkii kaikkia aisteja tarkoin valikoitujen viinien kera. Illallinen valmistetaan ja tarjoillaan menun mukaisessa järjestyksessä, joten voitte keskittyä vieraidenne kanssa nauttimaan makuelämyksistä ilman huolta järjestelyistä. 

Edustushuoneistot 8 Edustushuoneistot 9 Edustushuoneistot 10 Edustushuoneistot 11 Edustushuoneistot 12

 

LENTOKENTTÄKULJETUS TAI LIMUSIINIAJELU LEVILLÄ

Varaa kauttamme lentokenttäkuljetus etukäteen ja varmista sujuva saapuminen Leville. Kuljettaja odottaa teitä nimikyltin kanssa kentällä ja jos saapuminen tapahtuu vastaanottomme ollessa suljettuna, hän myös avustaa avaintennoudossa ja opastaa seurueenne oikealle ovelle. Kuljetukset tilattavissa myös Leviltä takaisin lentokentälle, alueen aktiviteetteihin ja ravintoloihin, tämän lisäksi retket Lainion lumikylään tai vaikkapa Rovaniemelle onnistuvat yhtä vaivattomasti.

Jos puolestaan haluatte aloittaa Levin matkanne astetta tyylikkäämmin, voimme varata Vip One limusiinin käyttöönne heti saavuttaessa Kittilän lentokentälle. Limusiiniajelu lentokentältä Leville sisältää kierroksen Levin ympäri, sekä pysähdyksen valokuvausta varten vaikkapa Levi Black -rinteen edustalla.  Limusiiniajelu varattavissa max. 8 hengelle. Jos laukut eivät mahdu samaan kyytiin, ne voidaan tuoda erillisellä kuljetuksella vastaanottoomme. Limusiiniajelu voidaan toteuttaa myös matkanne aikana n. 1h kestävänä tunturinkierto -retkenä. Tällöin kuljettaja noutaa teidät sovitusta osoitteesta ja ajeluttaa Levin upeissa maisemissa, valokuvaus kuten aiemmin mainittu. Ajelun päätteeksi toiveidenne mukainen lopetus esimerkiksi suoraan ravintolaan tai tyylikkäästi yökerhon ovelle, tai vaikkapa aktiviteettiin onnistuu mainiosti. Limusiiniajelulle voi halutessaan ottaa omat kuohuvat mukaan. Kysy kauttamme tarjousta ja kerrothan erikoistoiveistanne hyvissä ajoin. 

Edustushuoneistot 14 Edustushuoneistot 13 Edustushuoneistot 15

Edustushuoneistot

 • Premier Suite B1 - 240m2

  Tässä upeassa edustushuoneistossa löytyy mm. upea saunaosasto porealtaalla sekä illallisastiasto jopa 20 hengelle. Huoneisto on varustettu myös kokoustarvikkeilla, joten se sopii sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön.

 • DeLuxe Penthouse A14 - 300m2

  Illallismahdollisuus jopa 30-hengelle sekä tilavat saunatilat illanviettoon!

Majoituskohteet

 • Unna Mànnu

  Unna & Mànnussa asut keskellä tapahtumarikasta Leviä. Hienostuneet puitteet ja lämminhenkinen palvelu tekevät lomastasi elämyksen.

 • Levin Klubi

  Levin Klubin huoneistoissa vietät aktiivista lomaa tyylillä. Lomahuoneistosi sijaitsee aivan hiihtolatujen vieressä, rinteiden alla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Kesällä pääset golfaamaan suoraan oveltasi.

 • Levi Gold

  Levi Gold-huoneistoissa nautit rennosta Levin ilmapiiristä. Keskeinen sijainti takaa että pääset nauttimaan harrastamisesta iltamyöhälle.