fbpx

Infoa koskien koronavirusta

Haluamme omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Olemme sulkeneet myyntimme 5.5.2020 saakka. Mikäli tilanne Suomessa muuttuu, niin avaamme myyntimme uudelleen.

Mikäli olette jo varanneet matkanne ja tulossa Leville, niin  haluamme, että lomanne on mahdollisimman turvallinen sekä teille, että meille. 

Huoneistonne avaimet voitte noutaa avainkaapista.

Avainkaappi sijaitsee vastaanoton ulko-oven oikealla puolella, tolpan takana. Saatte avainkoodin puhelimitse sekä sähköpostilla. Avainkaapissa olevassa avainkuoressa on kartta, josta näette huoneistonne sijainnin.

Vastaanotto

Vastaanottovirkailijamme on paikalla vastaanotossa, mutta toivomme, että otatte meihin ensisijaisesti yhteyttä WhatsAppilla tai tekstiviestillä.

Voitte myös soittaa, mutta myyntimme on ollut viime päivinä pahoin ruuhkautunut ja puhelin usein sen vuoksi varattuna.

Whatsapp-numero: 040-1353658

Puhelinnumero: 0207 669 850

Vastaanoton aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme www.levisuites.fi

Huoltotoimenpiteet

Mikäli huoneistossanne kaivataan huoltoa, niin olettehan yhteydessä meihin, niin sovimme ajankohdan, jolloin huoltomme voi vierailla huoneistossanne ilman, että siellä on ketään paikalla.

Siivous SOL Palvelut Oy

Kerroshoidostamme huolehtii SOL Palvelut Oy ja he noudattavat valtakunnallisia ohjeistuksiaan siivouksissa taudin leviämisen ehkäisemiseksi. Käytämme siivouksessa desinfioivaa Klorillia kaikille kosketuspinnoille.

Kuten ennenkin, kerroshoitajamme eivät käytä samoja siivousliinoja seuraavissa huoneistoissa, vaan se vaihdetaan aina puhtaaseen huoneistoa vaihdettaessa.

Myös hissien siivouksessa käytämme desinfioivia pesuaineita. Suosittelemme kuitenkin portaiden käyttämistä, jotta voitte varmistaa myös turvavälin.

Infoa avoinna olevista palveluista sekä tietoa COVID19 liittyen, löytyy Visit Levin sivustolta. Täältä löydät myös ohjeet, mikäli epäilet lomasi aikana itselläsi koronavirustartuntaa.

https://www.levi.fi/fi/ajankohtaista/uutiset-levi/uutinen/korona-info

 

Peruutukset ja varausten siirto,Cancellations and modifications

Varausten peruuttaminen tai siirtäminen

Ajalle 27.3. – 10.5. ajalle tehdyt varaukset tälle sesongille voi siirtää tai perua ja asiakas saada rahansa takaisin.

Voimme myös muuttaa varauksenne lahjakortiksi, jonka voitte käyttää varatessanne meille seuraavan majoituksenne. Lahjakortin arvon on maksetun varauksen arvo ja se on voimassa 5.5.2021 saakka.

Mahdolliset peruutus-tai siirtotiedustelut pyydämme osoitteeseen info@levisuites.fi.

Käsittelemme viestit mahdollisimman pian.

Toivomme teiltä kärsivällisyyttä, sillä myyntipalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut ja käsittelemme muutoksia mahdollisimman nopeasti.

 

Cancellations and modifications

Bookings between 27.3. – 10.5. are possible to cancel with a refund. A booking for this period is also possible to reschedule until 5.5.2021. In this case, we will give you a gift card, that you may use for your future booking. The amount of the gift card is the same as your current booking.

Due to the current volume of cancellations and rescheduling holidays, we would like you to send your request to info@levisuites.fi.

We will do our best to handle the request as soon as possible. Please be patient!