Talviset aktiviteetit

Koe pohjoisen luonto ja unohtumattomat elämykset yhteistyökumppanimme avustuksella. Varaa talviaktiviteetit ja safarit helposti jo majoituksesi yhteydessä.

Arctic Circle Snowmobile Park

Yhteistyökumppanimme Arctic Circle Snowmobile Park on erikoistunut järjestämään unelmiesi seikkailuja Levillä sekä lähialueilla. Voit varata useasta erilaisesta talviaktiviteetista mieluisimman, helposti ja nopeasti – vaikkapa heti huonevarauksesi yhteydessä.

Ohjelman kuvauksista löydät myös tiedon vaatetuksesta, yleensä ohjelmiin sisältyy lämmin talvivaatetus sekä meno-paluu-kuljetus hotellisi noutopisteestä. Olethan tarkkana valitessasi oikean noutopisteen, riippuen hotellisi sijainnista. Ohjelmavaraukset minimissään kahdelle hengelle, isompien ryhmävarausten osalta voitte olla meihin suoraan yhteydessä.

Varaamalla safarit ja aktiviteetit ennakkoon elämyskaupastamme, voit lomailla ilman niistä koituvaa stressiä lomasi aikana. Jos et löydä mieluista aktiviteettia listalta, tai sinulle tulee kysyttävää, autamme mielellämme.

Varatessanne safareita, pyydämme olemaan tarkkana puhelinnumeronne kanssa, jotta opas tavoittaa teidät tarvittaessa.

Huomiottehan, että järjestelmän kautta ohjelmavaraukset voi varata minimissään kahdelle, mutta yksittäisille henkilöille voitte tiedustella mahdollisuuksia vastaanotostamme. Avustamme teitä myös isomman ryhmän varauksissa.

Jos tarvitsette pelkkiä kuljetuksia Levin alueella, autamme mielellämme niiden varaamisessa, mm. päiväretket Rovaniemelle, edestakainen kuljetus Lainion Lumikylään tai Levin Tonttulaan järjestyvät vaivattomasti.

Koe elämyksellinen & lumoava Lappi

Tutustu aktiviteetteihin ja valitse seikkailusi alla olevan verkkokaupan valikoimasta. Valitse itsellesi sopivin lähtöpaikka joko Levi Suites vastaanotto Levin keskustassa tai Levin Klubi Koillisrinteellä.

Arktiset elämykset & monipuoliset huoneistot

Levi Suites huoneistohotelleissa majoitut vaivattomasti Levin parhaissa osoitteissa. Tutustu valikoimaamme ja varaa majoitus sekä aktiviteetit ja safarit ennakkoon – vaikkapa samalla kertaa.