Unna Mànnu

24 yksityistä huoneistoa
Korkeatasoinen varustelu
Sijainti Levin keskustassa

Varaa majoitus

Ripaus luksusta Levillä

Levi Suites Unna Mànnu

Levi Suites Unna Mànnu -huoneistohotellissa majoitut Levin keskeisimmällä paikalla, Toriaukion laidalla. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Katutasosta löytyy vaateliikkeitä sekä ravintoloita. Pohjakerroksessa lämmin, maksullinen pysäköintihalli sekä suksivarasto. Päähissiasema, välinevuokraamo ja laskettelurinne ovat vain 100 m päässä.

Tasokkaat huoneistot & monipuolinen varustelu

Huoneistokokoja löytyy kahden hengen studioista jopa 30 hengen edustushuoneistoihin. Lomaile leppoisasti keskellä Leviä, ski-in ski-out mahdollisuus tekee matkastasi vaivattoman. Majoituksessamme vietät unohtumattoman Levin loman työporukan, ystävien tai perheen kesken. Tutustu huoneistojen varusteluun tarkemmin huoneistotyyppien kohdalta, alempana tällä sivulla.

Hienostuneet puitteet ja lämminhenkinen palvelu tekevät lomastasi elämyksen. Kuten muissakin lomahuoneistoissamme, myös Unna Mànnussa liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Autamme mielellämme sopivan huoneiston valinnassa.

Huoneistotyypit

2 hengelle
Saunallinen Superior Studio

Tunnelmallinen Superior Studio 2-hengelle. Huoneistossa parivuode, ei makuuhuonetta. 1 wc saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä. Parveke sekä täydellinen keittiövarustelu.

32 m²
Lisätiedot
2-4 hengelle
1-makuuhuoneen huoneisto

Tunnelmallinen 1 -makuuhuoneen huoneisto parivuoteella, olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle. Oma sauna, parveke sekä täydellinen keittiövarustelu.

47-54 m²
Lisätiedot
3-5 hengelle
2-makuuhuoneen huoneisto

2 makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa 120cm vuode, olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle. Parveke sekä täydellinen keittiövarustelu.

59,5 m²
Lisätiedot
4-6 hengelle
2-makuuhuoneen huoneisto

2 makuuhuonetta, molemmissa 2 yhden hengen vuodetta , olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle. Parveke ja täydellinen keittiövarustelu.

55-70 m²
Lisätiedot
6-8 hengelle
3-makuuhuoneen huoneisto

3 makuuhuonetta, jokaisessa 2 yhden hengen vuodetta, olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle. Parveke ja täydellinen keittiövarustelu. Huoneisto kahdessa tasossa, ei hissiä.

100–118 m²
Lisätiedot
8-10 hengelle
4-makuuhuoneen huoneisto

4 makuuhuonetta, jokaisessa 2 yhden hengen vuodetta, olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle. Parveke ja täydellinen keittiövarustelu. Huoneisto kahdessa tasossa, ei hissiä.

107-112,5 m²
Lisätiedot
11-20 hengelle Edustustila
Premier Suite B1

Tässä viihtyisässä edustushuoneistossa löytyy mm. upea saunaosasto porealtaalla sekä illallisastiasto jopa 20 hengelle. Huoneisto on varustettu myös kokoustarvikkeilla, joten se sopii sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön. Huoneisto on 3 tasossa, ei hissiä.

240 m²
Lisätiedot
6-30 hengelle Edustustila
DeLuxe Penthouse A14

Tyylikäs kattohuoneisto, josta löytyvät yhteiset tilat jopa 30 hengen illalliselle. Viihtyisät saunatilat porealtaineen kruunaavat matkan. Huoneisto soveltuu sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön.

301,5 m²
Lisätiedot
2-4 hengelle Kattohuoneisto
Studio A15

Kaunis studio -huoneisto, jossa parivuode, mutta ei erillistämakuuhuonetta. Oleskelutilassa levitettävä vuodesohva. Parveke ja täydellinen keittiövaristelu, ei saunaa. Yhdistettävissä viereiseen DeLuxe Penthouse A14.

46,5m²
Lisätiedot
Edustushuoneistomme

Tilaa & tyyliä lomalle

Vieraanne ovat myös meidän vieraitamme ja haluamme olla kanssasi tarjoamassa heille unohtumattomia elämyksiä. Varatessanne DeLuxe Penthouse A14 tai Premier Suite B1 huoneiston, pääsette kokemaan upeita elämyksiä Levin sydämessä, kaiken tavallisen yläpuolella. Huoneistot sopivat hyvin edustustilaisuuksiin, perheen tärkeisiin lomamatkoihin tai juhlaviinkin tilaisuuksiin.

Deluxe Penthouse A14

Hulppea 300 m² kattohuoneisto, josta löytyvät yhteiset tilat jopa 30 hengen illalliselle. Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joista jokainen on varustettu omalla kylpyhuoneella. Huoneistoon mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä ja lisäksi vuodesohvissa on tilaa neljälle hengelle. DeLuxe-Penthouse A14 sijaitsee Levin parhaalla paikalla Unna Mànnussa ravintoloiden ympäröimänä ja eturinteen välittömässä läheisyydessä. Huoneistoon voidaan yhdistää upea poreammeellinen A15 Studio-huoneisto, jossa on parivuode.

Penthousessa voit viettää iltaa tyylikkäässä saunaosastossa, jossa poreamme ja viihtyisä loungemainen takkahuone, tai nauttia vaikkapa upean 7-ruokalajin illallisen vieraittesi kanssa ilman ravintolaan siirtymistä. Myös muut catering-palvelut, kuten aamiaiset, kokoustarjoilut, lounaat sekä illalliset ovat tilattavissa huoneistoon.

Premier Suite B1

Tyylikäs 240m² edustushuoneisto kolmessa kerroksessa, jonne mahtuu majoittumaan yhteensä 15 henkilöä (11 vuodetta + 2 vuodesohvaa). Huoneistosta löytyy neljä makuuhuonetta, joista jokainen on varustettu omalla kylpyhuoneella sekä kolme vuodetta sisältävä avoin parvikerros. Tästä upeasta Premier Suitesta löydät viihtyisät saunatilat porealtaalla sekä mukavat oleskelutilat takkoineen, jotka kruunaavat illan. Premier Suite B1 sijaitsee huoneistohotelli Unna Mànnussa, Levin ytimessä, josta on suora yhteys kävelykadulle, rinteeseen ja palveluihin.

Huoneisto soveltuu hyvin yritysten edustustilaisuuksiin ja myös isonkin perheen tarpeisiin. Varustukseen kuuluu kokousvälineet sekä astiasto isommallekin porukalle. Voimme halutessanne järjestää catering-palvelut, kuten aamiaiset, kokoustarjoilut sekä illalliset huoneistoon.

Levi Suites -majoitus

Levi Suitesin huoneistot sijaitsevat Levin keskeisimmillä paikoilla ja ovat korkeatasoisesti varustellut. Kaikki alueen palvelut ja aktiviteetit ovat kävelymatkan päässä. Unna Mànnu ja Levi Gold Levin ytimessä, Levin Klubi -huoneistot löydät puolestaan Levin golfkentän vierestä.

Huoneistot Levin sydämessä

Levi Suites Unna Mànnussa majoitut tilavasti Levin keskustassa. kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kysy lisää tai varaa majoitus suoraan linkin kautta.