Levin Klubi

34 yksityistä huoneistoa
Korkeatasoinen varustelu
Levi golfin & Koillisrinteen vieressä

Varaa majoitus

Aktiivilomaa Levillä 365

Levi Suites Levin Klubi

Levi Suites Levin Klubin huoneistoissa vietät aktiivista lomaa vuoden jokaisena päivänä. Lomahuoneistosi sijaitsee 4 km päässä Levin keskustasta, aivan hiihtolatujen vieressä, Koillisrinteen alla. Nauti talven upeista revontulista tai kesän keskiyön auringosta suoraan omalta parvekkeeltasi. Kesällä voit myös aloittaa golfkierroksesi suoraan huoneistosi ovelta.

Loistavat puitteet luonnosta nauttiville

Levin Klubi -huoneistohotelli sijaitsee aivan Koillisrinteen juurella, 4 km Levin keskustasta. Viereisessä rakennuksessa palvelee ravintola Draivi aina rinteiden ja golfkentän aukioloaikojen puitteissa.

Talvikaudella ski-in ski-out -mahdollisuudet tekevät lomastasi helppoa; hiihtoladut sekä laskettelurinne ovat aivan huoneistojen edustalla. Huoneistojen yhteydestä löytyvät myös tilavat suksihuoltotilat sekä muutamia kuntosalilaitteita.

Lomahuoneistot sijaitsevat kolmessa kerroksessa, rakennuksessa on hissi. Alimman kerroksen huoneistoihin on jokaiseen oma sisäänkäynti. Asukkaille ilmaisia pysäköintipaikkoja lämpöpistokkeella löytyy talon edestä. Samasta yhteydestä löytyy myös maksulliset sähköautojen latauspistokkeet.

Autamme teitä mielellämme sopivan huoneiston valinnassa.

Alueen ski bus liikennöi aina hiihtohissien aukioloaikoina ja pysähtyy Levin Klubin pihapiirissä. Huomioittehan, että ski bus on maksullinen. 

Golfia ja aktiviteetteja

Kesällä voit pelata golfia ympäri vuorokauden keskiyön auringon alla. Pääset kentälle suoraan huoneistosi ovelta ja klubitalon palvelut sekä caddiemaster ovat viereisessä rakennuksessa. Kauttamme voit tiedustella myös green feen edulliseen hintaan.

Talvella Levin Klubi on ihanteellinen paikka aktiiviselle lomalle, mutta myös revontulien seuraamiseen, vaikka omalta parvekkeeltasi. Tämä ski-in ski-out -majoitus Koillisrinteellä palvelee vieraitaan vuoden jokaisena päivänä.

Golf Levillä

Huoneistotyypit

2 hengelle
Studio 2 hengelle

Saunallinen studio kahdelle parivuoteella. Huoneistossa täydellinen keittiövarustelu sekä parveke tai terassi.

27 m²
Lisätiedot
3-5 hengelle
2-makuuhuoneen huoneisto

Saunallinen 2-makuuhuoneen huoneisto 3+2, toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa 120cm vuode. Olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle, täydellinen keittiövarustelu, parveke tai terassi.

43 m²
Lisätiedot
4-6 hengelle
2-makuuhuoneen huoneisto

Saunallinen 2- makuuhuoneenhuoneisto 4+2, molemmissa huoneissa kaksi yhden hengen vuodetta. Olohuoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle, täydellinen keittiövarustelu, parveke tai terassi.

55-59 m²
Lisätiedot
4-6 hengelle Kattohuoneisto
2-mh kattohuoneisto

Saunallinen Penthouse huoneisto, jossa 2- makuuhuonetta, molemmissa huoneissa kaksi yhden hengen vuodetta. Yläkerran tv-huoneessa levitettävä vuodesohva kahdelle. Huoneisto kahdessa tasossa, 2 parveketta, takka ja täydellinen keittiövarustelu.

76 m², 2 kerrosta
Lisätiedot

Levi Suites -majoitus

Levi Suitesin huoneistot sijaitsevat Levin keskeisimmillä paikoilla ja ovat korkeatasoisesti varustellut. Kaikki alueen palvelut ja aktiviteetit ovat kävelymatkan päässä. Unna Mànnu ja Levi Gold Levin ytimessä, Levin Klubi -huoneistot löydät puolestaan Levin golfkentän vierestä.

Huoneistohotelli Koillisrinteellä

Levin Klubilla majoitut tilavasti Levin Koillisrinteen, golfkentän ja ulkoilureittien vieressä. Kysy lisää tai varaa majoitus suoraan linkin kautta.