VINKKEJÄ LOMALLESI

Haluamme, että lomasi on onnistunut, joten kokosimme tähän sinulle lomasi kannalta tärkeää tietoa. Huomioittehan, että kaikkien kolmen huoneistohotellin vastaanotto sijaitsee Levin keskustassa, osoitteessa Mariankuja 6 C.

VASTAANOTTO JA AVAIMENNOUTO

Kaikkien huoneistojen avaimet noudetaan vastaanotostamme osoitteesta Mariankuja 6 C, 99130 Sirkka. Vastaanottomme sijaitsee Levin keskustassa, Mariankujan ja Keskuskujan risteyksessä samassa rakennuksessa kuin King Crab House ravintola ja Unna Mannu C-rapun huoneistot.

Myös Levin Klubilla majoittuvat kirjautuvat ja saavat huoneiston avaimet täältä.

Olettehan yhteydessä vastaanottoomme hyvissä ajoin ennen saapumistanne, mikäli saavutte vastaanoton ollessa suljettuna, ohjeistamme teitä avaintennoudosta. 

CHECK-IN JA CHECK-OUT

Saatte huoneistonne käyttöönne saapumispäivänä viimeistään kello 17.00 mennessä. Mikäli saavutte aiemmin, eikä huoneistonne ole vielä valmis, voitte säilyttää matkatavaroita vastaanotossamme. Huomioittehan, että säilytystilamme ovat rajalliset, emmekä vastaa tilaan jätetyistä laukuista.

Huoneistojen luovutus on kello 11.00 lähtöpäivänä. Mikäli toivotte myöhäisempää luovutusta, voitte tiedustella sitä vastaanotostamme. Myöhäisestä luovutuksesta perimme erillisen korvauksen.

LIINAVAATTEET, PYYHKEET JA AAMUPALA

Hintamme sisältävät aina liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Aamiainen ei sisälly huoneistohintoihimme.

LEMMIKIT

Toivotamme lemmikit tervetulleiksi joihinkin Levi Gold studiohuoneistoihin, muissa huoneistoissa lemmikit eivät ole sallittuja. Olettehan meihin yhteydessä, mikäli toivotte lemmikkihuoneistoa. Lemmikit majoittuvat meillä 30 euron lisähinnalla lemmikkihuoneistossa.

SUKSIEN JA URHEILUVÄLINEIDEN SÄILYTYS

Suksia ja urheiluvälineitä varten on olemassa omat tilansa jokaisessa huoneistohotellissa.  

Levi Suites Unna Mànnu-huoneistojen suksisäilytys sijaitsee parkkihallin yhteydessä. Helpoiten sinne pääsee menemällä A-talon hissillä parkkihalliin. Suksivarasto löytyy halliin tultaessa vasemmalta, varaston ovi avautuu huoneiston avainkortilla. Suksivarastossa ei ole huoneistokohtaisia lokeroita.

Levi Suites Levi Goldin numeroidut suksikaapit sijaitsevat A- ja B-talossa huoneistokäytävällä, C-talossa puolestaan huoneistojen edessä sisäpihalla. Avain löytyy huoneistosta.

Levi Suites Levin Klubin suksivarastot löytyvät kellarikerroksesta. Voitte ottaa vapaana olevan kaapin lomanne ajaksi käyttöön.

SAAPUMINEN LEVILLE

Kittilän lentokentän ja Levin välillä liikennöi lentokenttäbussi, lipun voi ostaa etukäteen verkkokaupasta. Aikataulut sekä lippujen hinnat voitte tarkastaa osoitteesta www.tunturilinjat.fi. HUOM. kesällä  liikennöinti ainoastaan pyydettäessä. Samasta osoitteesta löytyvät myös junabussien aikataulut Kolarin rautatieasemalle

Rovaniemeltä Leville tulevien linja-autojen aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Vastaanottoa lähinnä oleva linja-autopysäkki sijaitsee Hissitiellä Levi Hotel Span kylpylän kohdalla. Pysäkiltä on n. 250m kävelymatka vastaanottoomme. 

PYSÄKÖINTI

Keskustan Unna Mànnu -huoneistohotellin yhteydessä ei ole omaa pysäköintialuetta. Suosittelemme pysäköimään Toriparkkiin, maanalaiseen parkkihalliin, josta suora hissiyhteys A- ja B-rapun huoneistoihin. Pysäköinnin hinta on 17EUR / vrk tai 102EUR / viikko kesällä ja 20EUR / vrk tai 120EUR / viikko talvikaudella. Pysäköintilipukkeita voitte ostaa Sokos Hotel Levin vastaanotosta. 

Levi Gold-huoneistojen yhteydestä löytyy oma parkkihalli, josta on hissiyhteys huoneistoihin. Pysäköinnin hinta 17EUR / pv tai 80EUR / viikko.  Paikkoja on rajallinen määrä ja varauksen voi tehdä ainoastaan jos saapumispäivänä on paikkoja vapaana. 

Levin Klubilla on omat lämpöpaikat huoneistohotellin yhteydessä. Lämmitetyt autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia, vaan voitte valita vapaana olevista paikoista. HUOM. 1paikka/huoneisto. Pistokkeiden lämmitys lähtee päälle -5 asteessa ja on päällä aina puoli tuntia, puolen tunnin välein. Levin Klubilla uutuutena myös maksulliset sähköautojen latauspistokkeet, ne toimivat Parkkisähkö -applikaatiolla.

KAUPAT

Kaikki kaupat ja myymälät sijaitsevat Levin keskustan alueella, huomioittehan tämän etenkin varatessanne huoneistoa Levin Klubilta. 

SKI-BUS

Alueella liikennöi ski-bus talvikaudella aina hiihtohissien aukioloaikoina. Bussilipun voi ostaa edullisemmin etukäteen hissilippujen myyntipisteistä. Myyntipisteet löydät kaikilta päähissiasemilta, mm. eturinteen Zero Pointilta sekä Levin Klubin sijaintipaikalta Koillisrinteellä.  

Majoituskohteet

  • Unna Mànnu

    Unna & Mànnussa asut keskellä tapahtumarikasta Leviä. Hienostuneet puitteet ja lämminhenkinen palvelu tekevät lomastasi elämyksen.

  • Levin Klubi

    Levin Klubin huoneistoissa vietät aktiivista lomaa tyylillä. Lomahuoneistosi sijaitsee aivan hiihtolatujen vieressä, rinteiden alla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Kesällä pääset golfaamaan suoraan oveltasi.

  • Levi Gold

    Levi Gold-huoneistoissa nautit rennosta Levin ilmapiiristä. Keskeinen sijainti takaa että pääset nauttimaan harrastamisesta iltamyöhälle.