fbpx

Vastaanotto ja avainnouto

Kaikkien huoneistojemme vastaanotto on Levin keskustassa sijaitsevien Levi Gold huoneistojen yhteydessä osoitteessa Torikuja 3, 99130 SIRKKA. (Zero Point -palvelurakennusta vastapäätä, Intersportin ja Cafe Bar Kodan välissä).

Myös Levin Klubilla majoittuvat kirjautuvat ja saavat huoneiston avaimet täältä.

Olettehan yhteydessä vastaanottoomme hyvissä ajoin ennen saapumistanne mikäli saavutte kello 17 jälkeen, ohjeistamme teitä avaintennoudosta.

Check-in ja Check-out

Saatte huoneistonne käyttöönne saapumispäivänä viimeistään kello 17.00. Mikäli saavutte aiemmin, eikä huoneenne ole vielä valmis, voitte säilyttää matkatavaroitanne vastaanotossamme. Huomioittehan, että säilytystilamme ovat rajalliset ja emme vastaa tilaan jätetyistä laukuista.

Huoneistojen luovutus on kello 11.00 lähtöpäivänä. Mikäli toivotte myöhäisempää luovutusta, voitte tiedustella sitä vastaanotosta. Myöhäisestä luovutuksesta perimme erillisen korvauksen.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet, aamupala

Hintamme sisältää aina liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Aamiainen ei sisälly huoneistohintoihimme.

Toivotamme lemmikit tervetulleiksi joihinkin Levi Gold studiohuoneistoihin, muissa huoneistoissa lemmikit eivät ole sallittuja. Olettehan meihin yhteydessä, mikäli toivotte lemmikkihuoneistoa. Lemmikkieläimet majoittuvat meillä 30 euron lisähinnalla lemmikkihuoneistossa.

Suksien ja urheiluvälineiden säilytys

Suksia ja urheiluvälineitä varten on olemassa omat tilansa kaikissa huoneistohotellissa. Unna & Mànnun suksivarasto on parkkihallissa, jonne helpoiten käynti A -rapun hissillä. Suksivaraston ovi avautuu huoneiston avainkortilla. Suksivarastossa ei ole lokeroita huoneistokohtaisesti. Lisätietoa

Saapuminen Leville

Kittilän lentokentän ja Levin välillä liikennöi lentokenttäbussi. Etukäteisvarausta bussiin ei tarvitse tehdä. Aikataulut voitte tarkastaa osoitteesta www.tunturilinjat.fi. Samasta osoitteesta löytyvät myös junabussin aikataulut Kolarin rautatieasemalle.

Rovaniemeltä Leville tulevien linja-autojen aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Pysäköintiohje

Keskustan Unna Mànnu- huoneistohotellin yhteydessä ei ole omaa pysäköintialuetta. Suosittelemme pysäköimään maanalaiseen parkkihalliin, josta suora yhteys A- ja B-rapun huoneistoihin. Pysäköinnin hinta on 16EUR / pv tai 60EUR / viikko. Pysäköintilipukkeita voitte ostaa Sokos Hotel Levin vastaanotosta.

Levi Gold-huoneistojen yhteydessä löytyy oma parkkihalli, josta on hissiyhteys huoneistoihin. Pysäköinnin hinta 16EUR/pv tai 60EUR/viikko. Olettehan meihin yhteydessä vastaanoton avoinnaoloaikoina, mikäli toivotte pysäköintipaikkaa.

Levin Klubilla on omat lämpöpaikat huoneistohotellin yhteydessä. Lämmitetyt autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia, vaan voitte valita vapaana olevista paikoista. 1paikka/huoneisto. Pistokkeiden lämmitys lähtee päälle -5 asteessa ja on päällä aina puoli tuntia, puolen tunnin välein.

Kaupat

Kaikki kaupat ja myymälät sijaitsevat Levin keskustan alueella. Huomioittehan tämän varatessanne huoneistoa Levin Klubilta. 

Ski-bussi

Alueella liikennöi ski-bussi talvikaudella aina hiihtohissien aukioloaikoina. Bussilipun voi ostaa edullisemmin etukäteen hissilipun myyntipisteistä, joita sijaitsee kaikilla päähissiasemilla, mm. Levin Klubin sijaintipaikalla Koillisrinteellä.  

Majoituskohteet

  • Unna Mànnu

    Unna & Mànnussa asut keskellä tapahtumarikasta Leviä. Hienostuneet puitteet ja lämminhenkinen palvelu tekevät lomastasi elämyksen.

  • Levin Klubi

    Levin Klubin huoneistoissa vietät aktiivista lomaa tyylillä. Lomahuoneistosi sijaitsee aivan hiihtolatujen vieressä, rinteiden alla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Kesällä pääset golfaamaan suoraan oveltasi.

  • Levi Gold

    Levi Gold-huoneistoissa nautit rennosta Levin ilmapiiristä. Keskeinen sijainti takaa että pääset nauttimaan harrastamisesta iltamyöhälle.