Vastaanotto ja avainnouto

Kaikkien huoneistojen avaimet noudetaan vastaanotostamme osoitteesta Mariankuja 6 C, 99130 Sirkka. Vastaanottomme sijaitsee Levin keskustassa, Mariankujan ja Keskuskujan risteyksessä samassa rakennuksessa kuin King Crab House ravintola ja Unna Mannu C-rapun huoneistot.

Myös Levin Klubilla majoittuvat kirjautuvat ja saavat huoneiston avaimet täältä.

Olettehan yhteydessä vastaanottoomme hyvissä ajoin ennen saapumistanne, mikäli saavutte vastaanoton ollessa suljettuna, ohjeistamme teitä avaintennoudosta. Vastaanoton aukioloajat löydät täältä.

Check-in ja Check-out

Saatte huoneistonne käyttöönne saapumispäivänä viimeistään kello 17.00. Mikäli saavutte aiemmin, eikä huoneenne ole vielä valmis, voitte säilyttää matkatavaroitanne vastaanotossamme. Huomioittehan, että säilytystilamme ovat rajalliset ja emme vastaa tilaan jätetyistä laukuista.

Huoneistojen luovutus on kello 11.00 lähtöpäivänä. Mikäli toivotte myöhäisempää luovutusta, voitte tiedustella sitä vastaanotosta. Myöhäisestä luovutuksesta perimme erillisen korvauksen.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet, aamupala

Hintamme sisältää aina liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Aamiainen ei sisälly huoneistohintoihimme.

Lemmikit

Toivotamme lemmikit tervetulleiksi joihinkin Levi Gold studiohuoneistoihin, muissa huoneistoissa lemmikit eivät ole sallittuja. Olettehan meihin yhteydessä, mikäli toivotte lemmikkihuoneistoa. Lemmikkieläimet majoittuvat meillä 30 euron lisähinnalla lemmikkihuoneistossa.

Suksien ja urheiluvälineiden säilytys

Suksia ja urheiluvälineitä varten on olemassa omat tilansa kaikissa huoneistohotellissa. Unna  Mànnun suksivarasto on parkkihallissa, jonne helpoiten käynti A -rapun hissillä. Suksivaraston ovi avautuu huoneiston avainkortilla. Suksivarastossa ei ole lokeroita huoneistokohtaisesti. Lisätietoa

Saapuminen Leville

Kittilän lentokentän ja Levin välillä liikennöi lentokenttäbussi. Hiihtosesongilla etukäteisvarausta bussiin ei välttämättä tarvitse tehdä. Lipun voi kuitenkin ostaa etukäteen verkkokaupasta. Aikataulut sekä lippujen hinnat voitte tarkastaa osoitteesta www.tunturilinjat.fi. HUOM. kesällä  liikennöinti ainoastaan pyydettäessä. Samasta osoitteesta löytyvät myös junabussin aikataulut Kolarin rautatieasemalle

Rovaniemeltä Leville tulevien linja-autojen aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Vastaanottoa lähinnä oleva linja-autopysäkki sijaitsee Hissitiellä Levi Hotel Span kylpylän kohdalla. Pysäkiltä on 250m kävelymatka vastaanottoon. 

Pysäköinti

Keskustan Unna Mànnu -huoneistohotellin yhteydessä ei ole omaa pysäköintialuetta. Suosittelemme pysäköimään Toriparkkiin, maanalaiseen parkkihalliin, josta suora hissiyhteys A- ja B-rapun huoneistoihin. Pysäköinnin hinta on 17EUR / pv tai 70EUR / viikko. Pysäköintilipukkeita voitte ostaa Sokos Hotel Levin vastaanotosta. 

Levi Gold-huoneistojen yhteydestä löytyy oma parkkihalli, josta on hissiyhteys huoneistoihin. Pysäköinnin hinta 16EUR / pv tai 60EUR / viikko. Kesähinnat  10EUR / pv tai 35EUR / viikko. Olettehan meihin yhteydessä vastaanoton avoinnaoloaikoina, mikäli toivotte pysäköintipaikkaa. Varauksen pystyy tekemään, mikäli saapumispäivänä on paikkoja vapaana. 

Levin Klubilla on omat lämpöpaikat huoneistohotellin yhteydessä. Lämmitetyt autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia, vaan voitte valita vapaana olevista paikoista. 1paikka/huoneisto. Pistokkeiden lämmitys lähtee päälle -5 asteessa ja on päällä aina puoli tuntia, puolen tunnin välein.

Kaupat

Kaikki kaupat ja myymälät sijaitsevat Levin keskustan alueella. Huomioittehan tämän varatessanne huoneistoa Levin Klubilta. 

Ski-bussi

Alueella liikennöi ski-bussi talvikaudella aina hiihtohissien aukioloaikoina. Bussilipun voi ostaa edullisemmin etukäteen hissilipun myyntipisteistä, joita sijaitsee kaikilla päähissiasemilla, mm. Levin Klubin sijaintipaikalla Koillisrinteellä.  

Majoituskohteet

  • Unna Mànnu

    Unna & Mànnussa asut keskellä tapahtumarikasta Leviä. Hienostuneet puitteet ja lämminhenkinen palvelu tekevät lomastasi elämyksen.

  • Levin Klubi

    Levin Klubin huoneistoissa vietät aktiivista lomaa tyylillä. Lomahuoneistosi sijaitsee aivan hiihtolatujen vieressä, rinteiden alla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Kesällä pääset golfaamaan suoraan oveltasi.

  • Levi Gold

    Levi Gold-huoneistoissa nautit rennosta Levin ilmapiiristä. Keskeinen sijainti takaa että pääset nauttimaan harrastamisesta iltamyöhälle.