Vinkkejä lomallesi

Haluamme, että Levin lomasi on onnistunut, joten kokosimme yhteen lomasi kannalta tärkeää tietoa. Jos jokin asia askarruttaa, niin olethan yhteydessä vastaanottoomme.

Tärkeää tietoa matkalle

Huomioittehan, että kaikkien kolmen huoneistohotellin vastaanotto sijaitsee Levin keskustassa, osoitteessa Mariankuja 6 C. Avainten nouto kaikkien huoneistojen osalta vastaanotostamme.

Myyntipalvelu ja avaimennouto

Kaikkien huoneistojen avaimet noudetaan osoitteesta Mariankuja 6 C, 99130 Sirkka. Myyntipalvelu ja avaintennouto sijaitsee Levin keskustassa, Mariankujan ja Keskuskujan risteyksessä, samassa rakennuksessa kuin King Crab House -ravintola sekä Unna Mànnun C-rapun huoneistot.

Myös Levin Klubilla majoittuvat kirjautuvat sisään ja saavat huoneistonsa avaimet Levin keskustasta.

Olettehan yhteydessä hyvissä ajoin ennen saapumistanne, etenkin jos saavutte ilta-aikaan, niin ohjeistamme teitä avainten noudossa.

 • Myyntipalvelun aukioloajat

  Myyntipalvelu on avoinna seuraavasti:

  MA  9:00-17:00
  TI     9:00-17:00
  KE   9:00- 17:00
  TO   9:00-17:00
  PE    9:00-17:00
  LA   9:00- 17:00
  SU   9:00- 17:00

  Myyntipalvelumme ollessa suljettuna, tavoitat päivystäjän numerosta 020 766 9850.

  Huomioittehan, että aukioloajoissamme saattaa esiintyä pieniä poikkeuksia. Hiihtokaudella olemme normaalisti avoinna päivittäin 9:00-19:00. Kesäaikana sen sijaan arkisin 9:00-16:00.

  Mikäli saavut majoittumaan aukioloaikojemme ulkopuolella, voit noutaa huoneiston avainkortit tuulikaapistamme. Olethan yhteydessä etukäteen saadaksesi koodin sekä tarkemman ohjeistuksen avainten noutoon.

  Löydät meidät osoitteesta Mariankuja 6  C,
  Mariankujan ja Keskuskujan risteyksestä, samasta talosta kuin King Crab House ravintola ja Unna Mànnu C-rapun huoneistot.


Check-in ja Check-out

Saatte huoneistonne käyttöönne saapumispäivänä viimeistään kello 17.00 mennessä. Mikäli saavutte aiemmin, eikä huoneistonne ole vielä valmis, voitte säilyttää matkatavaroita toimipisteessämme. Huomioittehan, että säilytystilamme ovat rajalliset, emmekä vastaa tilaan jätetyistä laukuista.

Huoneistojen luovutus on kello 11.00 lähtöpäivänä. Mikäli toivotte myöhäisempää luovutusta, voitte tiedustella sitä myyntipalvelustamme. Myöhäisestä luovutuksesta perimme erillisen korvauksen.


Liinavaatteet, pyyhkeet ja aamupala

Hintamme sisältävät aina liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Aamiainen ei sisälly huoneistohintoihimme.


Lemmikit

Toivotamme lemmikit tervetulleiksi joihinkin Levi Gold -studiohuoneistoihin. Muissa huoneistoissamme lemmikit eivät ole sallittuja.

Olettehan meihin yhteydessä, mikäli toivotte lemmikkihuoneistoa. Lemmikit majoittuvat meillä 30 euron lisähinnalla lemmikkihuoneistossa.


Sukset ja urheiluvälineet

Suksia ja urheiluvälineitä varten on olemassa omat tilansa jokaisessa huoneistohotellissa.

Levi Suites Unna Mànnun suksisäilytys sijaitsee parkkihallin yhteydessä. Helpoiten sinne pääsee menemällä A-talon hissillä parkkihalliin. Suksivarasto löytyy halliin tultaessa vasemmalta, varaston ovi avautuu huoneiston avainkortilla. Suksivarastossa ei ole huoneistokohtaisia lokeroita.

Levi Suites Levi Goldin numeroidut suksikaapit sijaitsevat A- ja B-talossa huoneistokäytävällä, C-talossa puolestaan huoneistojen edessä sisäpihalla. Avain löytyy huoneistosta.

Levi Suites Levin Klubin suksivarastot löytyvät kellarikerroksesta. Voitte ottaa vapaana olevan kaapin lomanne ajaksi käyttöön.


Saapuminen Leville

Kittilän lentokentän ja Levin välillä liikennöi lentokenttäbussi, lipun voi ostaa etukäteen verkkokaupasta. Aikataulut sekä lippujen hinnat voitte tarkastaa osoitteesta www.tunturilinjat.fi. HUOM. kesällä  liikennöinti ainoastaan pyydettäessä. Samasta osoitteesta löytyvät myös junabussien aikataulut Kolarin rautatieasemalle.

Rovaniemeltä Leville tulevien linja-autojen aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Myyntipalveluamme lähinnä oleva linja-autopysäkki sijaitsee Hissitiellä, Levi Hotel Span kylpylän kohdalla. Pysäkiltä on n. 250m kävelymatka.


Pysäköinti

 

Keskustan Unna Mànnun ei ole omaa pysäköintialuetta. Suosittelemme pysäköimään Toriparkkiin, maanalaiseen parkkihalliin, josta suora hissiyhteys A- ja B-rapun huoneistoihin. Pysäköinti on maksullinen ja hinta vaihtelee sesongista riippuen. Pysäköinnin voitte maksaa joko parkkihallissa tai Sokos Hotel Levin vastaanotossa.

Levi Goldin yhteydestä löytyy oma parkkihalli, josta on hissiyhteys huoneistoihin. Pysäköinti on maksullinen ja hinta vaihtelee sesongista riippuen. Paikkoja on rajallinen määrä ja varauksen voi tehdä saapumispäivänä, jos paikkoja vapaana.

Levin Klubilla on omat lämpöpaikat huoneistohotellin yhteydessä. Lämmitetyt autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia, vaan voitte valita vapaana olevista paikoista. Huom. 1 paikka/huoneisto. Pistokkeiden lämmitys lähtee päälle -5 -asteessa ja on päällä aina puoli tuntia kerrallaan, puolen tunnin välein. Levin Klubilla uutuutena myös maksulliset sähköautojen latauspistokkeet, ne toimivat Parkkisähkö-applikaatiolla.


Kaupat

Kaikki kaupat ja myymälät sijaitsevat Levin keskustan alueella, huomioittehan tämän etenkin varatessanne huoneistoa Levin Klubilta.


Levin Ski Bussi

Levin Ski Bussi liikennöi alueella talvikaudella aina hiihtohissien aukioloaikoina. Bussilipun voi ostaa edullisemmin etukäteen hissilippujen myyntipisteistä. Myyntipisteet löydät kaikilta päähissiasemilta, mm. eturinteen Zero Pointilta sekä Levin Klubin sijaintipaikalta Koillisrinteellä.