Edustustilat & ryhmät

Huoneistomme sopivat hyvin edustukseen, lomamatkoihin sekä juhlaviin tilaisuuksiin. Valikoimastamme löydät myös isommillekin ryhmille sopivat huoneistot.

Lomailua & edustusta

Vieraanne ovat myös meidän vieraitamme ja haluamme olla kanssasi tarjoamassa heille unohtumattomia elämyksiä.

Huoneistot sopivat hyvin edustustilaisuuksiin, perheen tärkeisiin lomamatkoihin tai juhlaviinkin tilaisuuksiin. Niihin on kauttamme tilattavissa monipuoliset catering-palvelut kuten aamiaiset, päivälliset tai vaikkapa useamman ruokalajin fine dining -illalliset.

Voimme tarvittaessa rakentaa isomman majoituskokonaisuuden ryhmällenne, yhdistämällä useampia huoneistoja varaukseenne. Edustustiloissamme illallistarjoilut onnistuvat jopa 30 hengelle. Tämän lisäksi autamme mielellämme kuljetus- sekä ohjelmapalveluidenne varauksessa, unohtamatta unohtumatonta limusiiniajelua tunturimaisemissa.

Edustushuoneistomme

Varatessanne DeLuxe Penthouse A14 tai Premier Suite B1 huoneiston, pääsette kokemaan upeita elämyksiä Levin sydämessä, kaiken tavallisen yläpuolella. Huoneistot sopivat hyvin edustustilaisuuksiin, perheen tärkeisiin lomamatkoihin tai juhlaviinkin tilaisuuksiin. Niihin on kauttamme tilattavissa monipuoliset catering-palvelut kuten aamiaiset, päivälliset tai vaikkapa useamman ruokalajin fine dining -illalliset. Voimme myös yhdistää pienempiä huoneistoja osaksi kokonaisuutta.

Tutustu edustustiloihimme

DeLuxe Penthouse A14

Hulppea 300 m² kattohuoneisto, josta löytyvät yhteiset tilat jopa 30 hengen illalliselle. Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joista jokainen on varustettu omalla kylpyhuoneella. Huoneistoon mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä ja lisäksi vuodesohvissa on tilaa neljälle hengelle. DeLuxe-Penthouse A14 sijaitsee Levin parhaalla paikalla Unna Mànnussa ravintoloiden ympäröimänä ja eturinteen välittömässä läheisyydessä. Huoneistoon voidaan yhdistää viereinen A15 Studio -huoneisto, jossa on parivuode.

Penthousessa voit viettää iltaa tyylikkäässä saunaosastossa, jossa poreamme ja viihtyisä loungemainen takkahuone, tai nauttia vaikkapa upean 7 -ruokalajin illallisen vieraittesi kanssa ilman ravintolaan siirtymistä. Myös muut catering-palvelut, kuten aamiaiset, kokoustarjoilut, lounaat sekä illalliset ovat tilattavissa huoneistoon.

Premier Suite B1

Tyylikäs 240m² edustushuoneisto kolmessa kerroksessa, jonne mahtuu majoittumaan yhteensä 15 henkilöä (11 vuodetta + 2 vuodesohvaa). Huoneistosta löytyy neljä makuuhuonetta, joista jokainen on varustettu omalla kylpyhuoneella sekä kolme vuodetta sisältävä avoin parvikerros. Tästä upeasta Premier Suitesta löydät viihtyisät saunatilat porealtaalla sekä mukavat oleskelutilat takkoineen, jotka kruunaavat illan. Premier Suite B1 sijaitsee huoneistohotelli huoneistohotelli Unna Mànnussa, Levin keskustassa, josta on suora yhteys kävelykadulle, rinteeseen ja palveluihin.

Huoneisto soveltuu hyvin yritysten edustustilaisuuksiin ja myös isonkin perheen tarpeisiin. Varustukseen kuuluu kokousvälineet sekä astiasto isommallekin porukalle. Voimme halutessanne järjestää catering-palvelut, kuten aamiaiset, kokoustarjoilut sekä illalliset huoneistoon.

Lentokenttäkuljetukset

Voit varata kauttamme lentokenttäkuljetukset etukäteen ja varmistaa sujuvan saapumisen Leville. Kuljettaja tervehtii teitä nimikyltin kanssa kentällä ja ohjaa saavuttaessa vastaanottoomme saakka. Jos saavutte vastaanottomme ollessa suljettuna, hän myös avustaa avainten noudossa ja opastaa seurueenne oikeaan osoitteeseen. Kuljetukset tilattavissa myös Leviltä takaisin lentokentälle, alueen aktiviteetteihin ja ravintoloihin. Samoin  kuljetus Lainion Lumikylään, Rovaniemelle tai vaikkapa revontulijahtiin onnistuu kätevästi kauttamme.

Catering & Fine Dining

Huoneistovarausten yhteyteen on kauttamme tilattavissa myös catering-palvelut, kuten aamiaiset, kokoustarjoilut, lounaat tai illalliset. Catering-palvelut luotettavien yhteistyökumppaniemme toimesta, yleensä minimissään 4 hengelle. Olethan yhteydessä toiveidenne osalta myyntipalveluumme, kerromme mielellämme lisää.

Halutessanne hemmotella asiakkaitanne upeilla ruokaelämyksillä, voitte tiedustella kauttamme myös raw-cateringin upeaa menukokonaisuutta. Valittavana jopa 7-ruokalajin illallinen omassa huoneistossasi, jossa lappilaisia puhtaita makuja upeasti aseteltuna. Tämä illallinen ruokkii kaikkia aisteja, tarkoin valikoitujen viinien kera. Illallinen valmistetaan ja tarjoillaan huoneistossasi, menun mukaisessa järjestyksessä.

Talviset aktiviteetit & safarit kauttamme

Kauttamme saat avun matkasi järjestelyissä yhdestä osoitteesta, talvisia aktiviteetteja unohtamatta. Kysy lisää tai siirry varaamaan.