Huoneistokansio

Tervetuloa Levin Klubille

Kiitos kun valitsitte Levi Suites Levin Klubi -huoneiston. Tästä kansiosta löydätte lisätietoa palveluistamme ja huoneistojen mukavuuksista. Jos tarvitsette apua tai palvelua, jota ette löydä tästä oppaasta, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä vastaanottoomme. Huomioittehan, että osa lisäpalveluista on saatavilla ainoastaan vastaanoton aukioloaikoina. Autamme teitä mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Palvelut

Tutustu Leviin

Contacts

Levi Suites Oy
+358 207 669850

When Sales office is closed, phone calls are taken by Securitas security and key service.
Reception Whatsapp +358 40 135 3658 (9.00 -17.00)
Reception address Mariankuja 6 C.


Emergency number
112

Medical Center Pihlajalinna
+358 10 312 141

Emergency care without appointment


Medical Center Bene
+358 400 808 804

Winter season only


Visit Levi
+358 16 639 3300

www.levi.fi
Tourist information centre


Taxi 24h
+358 200 99800

Levi-Kittilän Taksit Oy

+358 200 99200

Lähitaksi Levi


Aamiainen

Huoneistossanne on täysin varusteltu keittiö, joten hintoihimme ei sisälly aamiaista. Aamiainen on mahdollista tilata catering-palveluna huoneistoon alueen pitopalveluyrittäjiltä. Catering-aamiaisissa minimiveloitus on 4 henkilöä. Otathan yhteyttä vastaanottoon etukäteen saatavuuden ja hinnan tarkistamiseksi.

Useissa alueen hotelleissa on myös tarjolla runsas aamiaisbuffet, jonka voitte ostaa suoraan hotelleista.

Avainkortti

Säilyttäkää avainkorttianne huolellisesti. Toimistomme aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta oven avaamisesta veloitamme 60€. Avainpalveluamme hoitaa Vartiointipalvelu Securitas ja heidät tavoittaa vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella vastaanottomme numerosta +358 207 669 850.

Check-out

Huoneisto on käytettävissänne lähtöpäivänä klo 11:00 asti. Vastaanotosta voitte tiedustella myöhäisempää huoneiston luovutusta. Mikäli varaustilanne antaa myöten, voidaan huoneiston varausta jatkaa erillistä korvausta vastaan.

Lähtösiivous sisältyy huoneiston hintaan. Edellytämme kuitenkin huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä ja tiskit tiskattuina. Mikäli huoneisto vaatii normaalia pidempikestoisen siivouksen, veloitamme siitä erikseen.

Huolehdittehan, että ovet ja ikkunat ovat suljettuina.

Lähtiessänne voitte tuoda avainkortit vastaanottoomme, tai jättää ne ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon.

Hiljaisuus ja häiriökäyttäytyminen

Kaikkien hotellivieraiden viihtymiseksi pyydämme teitä noudattamaan hiljaisuutta klo 22:00 – 7:00 välisenä aikana. Mikäli huoneistoon kantautuu meteliä muista huoneistoista, pyydämme teitä ilmoittamaan häiriöstä numeroomme +358 20 766 9850 tai suoraan poliisille 112. Häiriökäyttäytymisestä johtuvasta vartijan käynnistä perimme hotellille aiheutuneet kulut alk. 100€.

Huoneiston lämpötila

Huoneiston lämpötila on säädetty 20-22⁰C. Huoneiston pattereissa on termostaatit lämpötilan säätämiseksi Huoneistossa ei ole jäähdyttävää ilmanvaihtoa. 

Internetyhteys

Huoneistossanne on ilmainen langaton Internet-yhteys.
Verkon nimi: Levin Klubi
S
alasana: guest456

Siivous, lisäpyyhkeet, liinavaatteet ja kylpytakit

Lähtösiivous sisältyy huoneiston hintaan. Lähtösiivousta varten edellytämme huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä, huonekalujen paikoillaan ja tiskien tiskattuina sekä roskat vietyinä. 

Lisäsiivous on varattavissa vastaanotosta lisähintaan edeltävänä päivänä kello 12 mennessä.

Vastaanotosta on sen aukioloaikojen puitteissa saatavilla lisäpyyhkeitä, liinavaatteita sekä kylpytakkeja. Kylpypyyhe 6€, liinavaatesetti 15€ ja kylpytakki 16€.

Matkalaukun säilytys

Matkalaukkusäilytys löytyy myyntipalvelumme yhteydestä ja palvelu on saatavilla aukioloaikoina. Huomioittehan, että myyntipalvelumme aukioloajat vaihtelevat sesongeittain.

Palohälytysjärjestelmä

Huoneistossa on automaattinen palohälytysjärjestelmä. Palohälytykset välittyvät aina aluehälytyskeskukseen. Vain paloviranomainen on oikeutettu hälytyksen vaientamiseen. 

Älkää missään tapauksessa pyrkikö itse vaientamaan huoneistossa olevia ilmaisimia. 

Katossa oleviin ilmaisimiin koskeminen voi aiheuttaa laitteen rikkoutumisen ja ylimääräisen hälytyksen. Tässä tapauksessa hälytyksen aiheuttaja on korvausvelvollinen. Pyrkikää tuulettamaan esimerkiksi ruoanlaitosta syntynyt käry heti. Näin estätte tarpeettomat hälytykset.

Pysäköinti ja sähköautojen lataus

Rakennuksen edessä on maksuton pysäköinti. Huomioittehan, että paikkoja on rajoitetusti ja huoneiston käytössä enintään yksi pysäköintipaikka.

Maksulliset sähköautojen latauspisteet löytyvät huoneistojen edustalta. Ohjeet lataukseen löytynät Levin Klubin ilmoitustaululta, hotellin aulasta. Sähköautojen lataaminen huoneistojen edessä olevista lämmitystolpista ei ole sallittua. 

Kierrätys ja roskien keräilyastiat

Asumisen aikana kertyvät roskat voi viedä ulkona sijaitseviin keräilyastioihin. Keräilyastiat sijaitsevat rakennuksen etupihalla.

Keräilyastiat löytyvät metallille, lasille, biojätteelle sekä polttokelpoiselle jätteelle.

Suksien säilytys- ja huoltotilat

Suksivarasto, sekä suksihuoltotilat löytyvät kellarikerroksesta, johon kulku tapahtuu sisäkautta hissillä. Voitte vapaasti ottaa käyttöön suksikaapin lomanne ajaksi. Avaimet roikkuvat kaapeissa. Palautattehan avaimen takaisin samaan paikkaan lähtiessänne.

Suksihuoltotilassa käytössänne ovat suksihuoltopöydät sekä puristimet. Voitelurauta tulee olla itsellä.

Takan käyttö ja polttopuut (kattohuoneistot)

Kattohuoneistoissa on takka, huoneistossa on valmiiksi toimitettuna puita oleskelunne ajaksi. Tarvittaessa lisää puita löydätte huoneistojen ulkopuolella olevista varastoista (3krs. ulkokäytävällä useita varastoja). Mikäli puut ovat loppuneet, ilmoitattehan asiasta vastaanottoon. 

Tutustukaa tulisijan yhteydestä löytyviin takkakohtaisiin käyttöohjeisiin aina ennen takan käyttöä. 

  • Avatkaa savupelti ja korvausilmaluukku ja antakaa niiden olla auki hetken aikaa ennen sytyttämistä.
  • Sulkekaa liesituuletin ja laittakaa takkaimuri päälle.
  • Aloittakaa pienellä polttopuumäärällä varmistaaksenne, että takka vetää. 
  • Älkää jättäkö takan luukkua auki ilman vartiointia.

Tupakointi

Kaikki huoneistomme ovat savuttomia. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme ylimääräiset puhdistuskulut, minimissään 300€. Parvekkeilla tupakointi on sallittua.

Vesi ja vedenkulutus

Levin alueen hanavesi on tutkitusti erinomaista ja sitä voi nauttia huoletta!

Vedenkulutuksen vähentämiseksi olemme ottaneet käyttöön Eco-suihkupäät sekä rajoittaneet virtaamia vesihanoista. Ethän juoksuta vettä turhaan suihkun aikana. Ympäristö kiittää vedenkulutuksen vähentymisestä.

  • Huoneistokohtaiset käyttöohjeet

    Tästä alta löydätte huoneistokohtaiset käyttöohjeet jos huoneistossanne on jokin erilainen toiminto kuin koko huoneistohotellissa. Voitte tarkastaa huoneistonumeronne alta.

    Päivitämme huoneistokohtaisia käyttöohjeita.